Behandling med Tankefelt Terapi

Tankefelt Terapi er en behandlingsform der bygger på dels den gamle kinesiske lære om kroppens medianer også kaldet energibaner, og på moderne kognitiv samtale terapi.
Behandlingen foregår ved at klienten og terapeuten under samtalen fokuserer på problemet der ønskes løst samtidig med at man “banker” let på forskellige median punkter på klientens hoved, overkrop og hænder.
Tankefelt Terapi virker på ca 90% af alle klienter – uanset om klienten selv tror på virkningen eller ej.
Normalt kan de fleste klienter hjælpes på 5 behandlinger, og samtidig får man viden og værktøjer til at kunne foretage selvbehandling for at forstærke behandlingen.

Alle behandlinger med tankefelt terapi forgår i et roligt tempo, og selve forløbet virker for de fleste helt ukompliceret og lige til, da indvirkningen af behandlingen kommer helt af sig selv, ofte allerede efter den første session.

For fobibehandlinger, rygestop, vægttab og ludomani, kan de fleste påbegynde et tankefelt terapi forløb med det samme.

Er man i behandlingsforløb omkring traumaer, hvor man modtager medicin udstedet af en psykiater anbefales det at man konsultere med sin læge forinden man påbegynder sin tankefelt terapi. Det er også vigtigt at man informere tankefelt terapeuten herom inden forløbet startes op.