Angst for at tale i telefon ?

Mange mennesker oplever at blive bange for telefonen når de skal foretage opkald hvor de kan risikere at blive afvist, få et uønsket svar eller hvor de forventer at de måske kan blive spurgt om ting de tror de ikke kan svare på.

Angst symptomer

Angsten viser sig ved hjertebanken, rysten og svært ved at få vejret, og mange mennesker finder på forskellige måder at omgås problemet på. Denne type angst påvirker desværre rigtigt mange mennesker i deres job, eks. kan en super dygtig sælger være rædselsslagen for at tage telefonen og ringe til en kunde for at spørge om de vil købe noget, men skriver hellere et brev eller en mail for at undgå den direkte konfrontation.

Telefon angst – behandling med TFT                                                                          

Telefon angst behandles med her med en tankefelt terapi der består af en kombination af samtaleterapi og en let banken på median punkter på hoved og overkrop. Denne terapiform vil som regel fører til en fuldstænding behandling af telefon angst på kun 3 til 5 behandlinger. Derudover vil man få redskaber til at håndterer situationer med telefonsamtaler i fremtiden.

Læs evt mere om TFT behandlingen her !