Er du bange for at flyve ?

Det antages at 1 ud af 10 personer lider af flyskræk i så svær en grad at de meget nødigt vil op i en flyver – dette kan kureres med TFT.

Ofte dulmes symptomerne med piller eller alkohol med den konsekvens at man kommer frem til destinationen træt og udkørt.

Ofte er det personer der har brug for at flyve i forbindelse med arbejde hvilket kan have store konsekvenser for den enkelte person.

Aerofobi, Aviafobi, Aviofobi – angst symptomer.

Flyskræk kan skyldes mange ting, f.eks. kan flyskræk skyldes angst for lukkede rum, angst for turbulens, højdeskræk, frygt for ikke at have kontrol over situationen og i ganske få tilfælde kan det skyldes frygt for f.eks. terror m.v.

Fælles for denne fobi er, at symptomerne ofte kan ses som svedeture, svimmelhed, smerter i brystet, hjertebanken, ondt i maven, men også nedsættelse af hukommelse, nedsættelse af dømmekraften og opfattelsesevnen er symptomer man ofte ser hos personer med flyskræk.

Aerofobi, Aviafobi, Aviofobi – behandling med TFT                                                

Selve behandlingen af flyskrækken forgår ved en samtaleterapi der efter TFT princippet er kombineret med en let banken på kroppens median punkter. Flyskræk kan ofte behandles med blot 3 til 5 behandlinger. Desuden vil man også få brugbare værktøjer til hvordan man fremover tackler sine flyveture.

Læs evt mere om TFT behandlingen her !