TANKEFELTTERAPI til vægttab

TANKEFELTTERAPI er en behandling, der bruges til symptomer på nogle fysiske og mentale sundhedsmæssige forhold. TANKEFELTTERAPI fokuserer på akupressurpunkter, kaldet “tappepunkter”, såvel som elementer i kognitiv adfærdsterapi og eksponeringsterapi. TANKEFELTTERAPI anerkendes ikke af det meste af det medicinske samfund og betragtes som en form for alternativ medicin.

Foreløbig forskning i TANKEFELTTERAPI viser potentiale for effektiv anvendelse som behandling for posttraumatisk stresslidelse (PTSD), angst, alkoholmisbrug og andre former for afhængighed. En af de andre fordele ved TANKEFELTTERAPI er i forbindelse med vægttab.

Der er grund til at tro, at TANKEFELTTERAPI måske er et vægttabsværktøj, der fungerer for nogle mennesker. Lad os dække det, vi ved og ikke ved om TANKEFELTTERAPI til vægttab.

TANKEFELTTERAPI-udøvere mener, at mange negative følelser – og endda fysisk smerte – skyldes forstyrrelser i din krops naturlige energistrøm. At afbalancere denne energi kan opnås ved at banke på ni forskellige meridianpunkter i hele din krop. Ifølge denne teori, når din energibalance er gendannet, vil negative tanker, uønsket adfærd og smertefulde symptomer blive løst.

Andre behandlingsmetoder accepterer også ideen om at afbalancere energi for helbredelse. Akupunktur og akupressur bruger begge trykpunkter til at fjerne blokering af energi. TANKEFELTTERAPI-tapping tilføjer moderne værktøjer fra værktøjskassen til behandling af psykologi til disse gamle helbredelsesmetoder.

Vægttab Meridianpunkter svarer til akupressurpunkter. I traditionel kinesisk medicin udgør de et netværk af energikanaler, der siges at løbe gennem din krop, og hver er forbundet til bestemte organer. Nogle udøvere vil anbefale, at du trykker på hver af de 12 vigtigste TANKEFELTTERAPI-meridianer i et mønster for vægttab.

De, der tapper for dets forhold til akupressur, kan bare fokusere på meridianerne relateret til fordøjelsen. Disse meridianpoint inkluderer: ørepunkt (menes at undertrykke appetitten) tommelfingerpunkt (menes at stimulere stofskiftet) indre albue (menes at øge tarmens funktion)

Fungerer TANKEFELTTERAPI-tapping for vægttab?

TANKEFELTTERAPI-aflytning for vægttab kan fungere for nogle mennesker. Det afhænger virkelig af dine spisevaner og stressniveauer. At trykke på akupressurpunkter, betyder for nogle, at få adgang til og aktivere din amygdala. Dette er den del af din hjerne, der regulerer frygt og angst. Ved at aktivere denne del af din krop kan TANKEFELTTERAPI-tapping sænke dine niveauer af cortisol, et stresshormon. Nogle mener at ved at tappe kan nedbringe kortisol til et “neutralt” niveau.

Tankefeltterapi kan lindre smerte og angst. Og der er en anstændig mængde forskning, der tyder på, at tapning måske virker for at hjælpe dig med at tabe dig. Forhøjet cortisol har et forhold til vægtforøgelse og spisemønstre. Så hvis TANKEFELTTERAPI-tappung stabiliserer dit cortisolniveau, kan det måske hjælpe dig med at tabe dig.

Beviset for dette er for det meste anekdotisk, men der er medicinsk litteratur, der viser en sammenhæng mellem kortisolniveauer og fedme. En undersøgelse fra 2011, hvor 84 deltagere i alderen 18 til 20 år, der havde fedme, viste, at akupressur anvendt på trykpunkter på øret med succes hjalp med at reducere body mass index (BMI) over en periode på 8 uger.

I en 2019-undersøgelse, der blev betroet 59 voksne, viste det sig, at selvadministreret akupressur reducerede BMI, når det blev udført to gange om ugen i 8 uger. Resultaterne var bedre for gruppen af ​​deltagere, der brugte en app til at spore fremskridt. Kognitiv adfærdsterapi har også vist sig at være en effektiv metode til at reducere din vægt ifølge mindst en klinisk gennemgang.

Hvis du er en følelsesladet spiser, kan TANKEFELTTERAPI måske hjælpe med at bremse din appetit og føre til vægttab. Hvis du mener, at du tager på i vægt på grund af stress, kan TANKEFELTTERAPI måske også hjælpe med det. Men hvis du bare prøver at tabe overskydende vægt, er der andre metoder, du kan bruge i stedet for eller ud over TANKEFELTTERAPI, der har vist sig at være effektive.